Verbouwen op een vierkante meter

Verbouwen

Wanneer je klein woont of midden in de stad en je wilt verbouwen dan zijn Big Bags een uitkomst!

Big Bags

Wellicht heb je ze wel eens gezien langs de kant van de weg, Big Bags. De ‘grote tassen’ worden steeds meer gebruikt. En dat is niet zo gek. Ze zijn ontzettend veelzijdig! Je kunt vrijwel alles kwijt in een Big Bag en je kunt ze ook nog eens makkelijk vervoeren en handig opstapelen. Het systeem heeft een sterke constructie, een laag eigen gewicht en een grote draagvermogen. Gelukkig zijn de Big Bags niet meer alleen voor de industrie te gebruiken. Je kunt tegenwoordig ook als consument een Big Bag kopen, ze zijn zelfs 2e hands verkrijgbaar!!

Waar moet je met puin naartoe?

Wanneer je aan het verbouwen bent, hoe klein de klus ook is, er komt altijd rommel bij kijken. De meeste mensen kennen het gebruik van een container wel. Deze worden vaak gehuurd bij middelgrote en grote klussen. Maar wat moet je doen als je midden in de stad woont? Of op een etage woning? Een Big bag kun je eenvoudig door een trapgat tillen en past met gemak in vrijwel iedere lift. Als je de badkamer aan het verbouwen bent dan kun je de BigBag gewoon op de overloop kwijt. Dat scheelt een hoop heen en weer gezeul met puin. Door de handige lussen en oer degelijke kwaliteit kun je met een beetje mankracht de Big Bags eenvoudig optillen en vervoeren.

Tal van mogelijkheden

Heb je een grotere klus? Dan zijn de Big Bags ook handig om je puin direct te scheiden. Maar niet alleen voor een verbouwing zijn de Big Bags handig om in te zetten. Het zijn uitstekende ‘shoppers’ voor als je naar de bouwmarkt gaat om je materialen op te halen. Je kunt ze er tevens goed in opslaan. Ook voor een tuinrenovatie zijn de Big Bags ontzettend praktisch. Eigenlijk kan je vrijwel alles erin kwijt.

  • Hout
  • Puin
  • Asbest
  • Zand
  • Grind
  • Grond

Het mooie van de veelzijdige Big Bags is dat je ze kunt hergebruiken! Dat komt door de stevige kwaliteit. Dat betekent voordeel voor jezelf én het milieu.

Tags: