Van een simpel kantoor naar een geöliede machine

  • Home
  • Diversen
  • Van een simpel kantoor naar een geöliede machine
Bureaustoel

Zodra je een nieuw pand betrekt, moet je meteen van start kunnen gaan. Door met onderstaande zaken rekening te houden, hoef jij je nergens zorgen om te maken!

Stijl

Is dat nou het eerste waar je aan moet denken? Ja, natuurlijk! Als je het pand gaat inrichten, krijg je eerst te maken met de wanden, vloerbedekkingen en de plafonds. Zodra die allemaal helemaal naar wens zijn, kun je je met de rest gaan bezighouden. Hoewel er genoeg zaken zijn die je beter vooraf al kunt bestellen, maar daar komen we zo op.

Zowel je werknemers als je klanten moeten weten, voelen zelfs, dat ze zich in een pand van jouw bedrijf bevinden en nergens anders. Laat daarom aan wanden en eventueel in je vloerbedekking de kleuren van je huisstijl of zelfs je logo terugkomen. Consistentie is hier een sleutelwoord.

Meubilair

We gaan in ons voorbeeld uit van een kantoor waarin – hoe kan het ook anders, tegenwoordig – met computers wordt gewerkt. Om het je werknemers zo aangenaam mogelijk te maken en lichamelijke klachten te voorkomen, is degelijk meubilair van het grootste belang. Het liefste kies je voor verstelbare werktafels en bijpassende bureaustoelen. Zo wordt het op jouw werkvloer voor iedereen heel eenvoudig om de ideale werk- en zithouding te vinden. Een investering in hoge kwaliteit zitcomfort zorgt er tevens voor dat je werknemers iedere dag met plezier naar hun werk gaan!

Algemene voorzieningen

Natuurlijk zijn die bij ieder bedrijf weer anders maar er zijn wel standaard zaken waar iedere bedrijfsruimte aan moet voldoen om goed te functioneren of zelfs actief te mogen zijn! Hiermee doelen we op veiligheidsmaatregelen, zoals een goed bereikbare verbandtrommel en brandblusser. Zorg daarnaast ook nog eens voor een gezellig ingerichte kantine, een goed gevulde koelkast en een koffieapparaat. Of zelfs zo’n ouderwetse waterkoeler.

Denk ook niet dat voorzieningen zoals een inbraak- en brandalarm, verlichting, verwarming, computers en printers wel kunnen wachten, evenals telefoons en een degelijke WiFi verbinding; je wilt toch immers dat alles functioneert zodra je de deuren van je pand open gooit?

 

Veel succes met je onderneming!

Tags: