Verzendmethodes voor je webshop

Het is zover, je hebt eindelijk je eerste bestelling ontvangen, en wat nu? Het is de bedoeling dat het pakket zo snel mogelijk bij de ontvanger in huis is. Maar voor welke vervoerder kies je? Bekijk hieronder de belangrijkste punten van twee bezorgbedrijven die ik voor jou op een rijtje heb gezet.

PostNL

Bereken online gemakkelijk je tarief en kies de manier van versturen. Je kunt je pakket laten afhalen, of breng deze zelf naar een van de 3.000 PostNL-locaties. Het is mogelijk om snel en goedkoop te versturen. Online adresseren en betalen  voor de zending is een pluspunt. Dit kan al vanaf €3,90 voor een brievenbuspakketje. WIl je een pakket versturen? Dan betaal je zonder verzekering €6,50. Je ontvangt track en trace voor jezelf en de ontvanger zodat je alles bij kunt houden. Maak je een account aan in Mijn PostNL? Dan kun je al je zendingen in een overzicht bekijken.

DHL

Bij Dhl is het mogelijk om je pakket online te versturen. Nou ja, je meldt het online aan en geeft dit vervolgens af bij een Dhl parcel afhaalpunt. Het enige wat je hoeft te doen is het gewicht van het pakket selecteren. Vervolgens vul je de gegevens in jouw gegevens en die van de ontvanger. Daarna kun je online veilig afrekenen met iDEAL of creditcard. Per mail krijg je de verzendlabel die je kunt uitprinten om daarna op je pakket plakken. Dan lever je je pakket in bij een DHL ServicePoint in de buurt, en klaar je pakket is verstuurd!

Verzenden van je pakketjes

Het is mogelijk om brievenbusdozen of normale doze te kopen om je artikelen in te verzenden Wanneer je ervoor kiest om je pakketten te verzenden in bedrukte dozen, zorg je tegelijkertijd ook nog eens voor het promoten van je bedrijf. Iedereen die het pakketje tegenkomt wordt direct geconfronteerd met je logo en zal het ergens in het brein opslaan. 

 

Waar je ook voor kiest, met een van deze koeriersdiensten weet je zeker dat je goed zit! Bekijk welke er bij jou in de buurt zit en verzenden die pakketjes!

Tags: