Top 5 make up basisbenodigdheden

Voor vrouwen is make up een onmisbare element in ons leven. Zelfs dames die dagelijks geen make up opdoen hebben bepaalde producten in de kast liggen. In dit artikel bespreken de must haves cosmetica artikelen die je in je toilettasje moet hebben voor een goede basis.

Mascara

Lange en krullende wimpers zijn één van onze kenmerken waarmee we de verleiding aangaan. Daarom is het belangrijk om je wimpers te benadrukken. Dit kan je eenvoudig doen met goede mascara. Kijk voor het aanschaffen van mascara naar de vorm van de borstel. Deze kunnen korte en lange haartjes hebben. Maar ook een rechte of gebogen vorm hebben. Voor een nog beter resultaat is het belangrijk dat de mascaraborstel goed aansluit op de vorm van je ogen en wimpers.

Concealer

Vaak wordt er gedacht dat je een foundation in de kast moet hebben voor het verbergen van oneffenheden. Wanneer je foundation gebruikt, moet je het perse over je hele gezicht smeren om een mooie beeld te creëren. Voor je dagelijkse make up hoeft dat helemaal niet. Door simpelweg gebruik te maken van een concealer kan je eenvoudig je wallen en donkere vlekken wegwerken. Op deze manier zie je er gelijk frisser uit. Ook is het mogelijk om oneffenheden aan te stippen. Zo hoef je niet gelijk je hele gezicht in te smeren. Denk er wel om dat je een concealer tint gebruikt die perfect bij je huidskleur past. Anders staat het niet natuurlijk.

Bronzer

Accentueer je jukbeenderen door gebruik te maken van een mooie bronzer. Collistar make up staat bekend om hun bronzers. Hiermee krijg je optisch een smaller gezicht en heb je ook een gezonde en natuurlijke bruine gloed over je heen. Bovendien kan je er handig mee contouren. Zo heb je twee vliegen in één klap!

Dagcrème

Dagelijkse verzorging is heel belangrijk. Vooral wanneer je make up op hebt. Cosmetica bevat verschillende ingrediënten die niet altijd goed is voor je huid. Om je poriën niet te verstoppen is een hydraterende dagcrème cruciaal! Bovendien bescherm je je huid ook nog eens van vuile afvalstoffen van buitenaf.

Tags: