Succesvol diner? Daarvoor ga je naar Woldring!

  • Home
  • Wonen
  • Succesvol diner? Daarvoor ga je naar Woldring!

Wanneer het je bedoeling is om je gasten te imponeren, moet je niet met zomaar een opstelling aankomen. Dan hebben we het voornamelijk over je eettafel. Kijk met ons mee voor een voorbeeld van hoogwaardige merken uit het ruime aanbod van Woldring waar je wel degelijk mee aan kunt komen zetten!

Alleen je kookkunsten zijn niet voldoende om je gasten over de streep te krijgen. Natuurlijk, je wilt ze iets unieks voorschotelen maar daarmee ben je er nog niet. Nee, je moet ze eerst vrijwillig naar je eettafel zien te krijgen! Dat betekent dat deze er voortreffelijk uit dient te zien. Kortom, haal alles uit de kast om je bezoekers te verrassen met schitterend bestek, servies en glaswerk! Kun je wel een greep uit de vele mogelijkheden gebruiken voor de beeldvorming? Lees dan snel verder!

Rörstrand

Een kwaliteitsmerk afkomstig uit Zweden met een nostalgische en romantische uitstraling. Dat is een adequate manier om Rörstrand te omschrijven. Iedere maaltijd wordt weer een complete verrassing bij het zien van al het moois dat de topdesigners van deze fabrikant tevoorschijn toveren! Vlieg mee naar het verleden wanneer je de van klassieke bloem patronen voorziene Ostindia en Mon Amie mokken, borden en schotels gepresenteerd krijgt. Ook in een moderne setting komt Rörstrand volledig tot zijn recht. Ervaar dit nu zelf!

Keltum

Met je handen eten kan in het geval van sommige gerechten. Maar meestal wordt van je kookkunsten genoten met behulp van hoogwaardig bestek! En dan komt Keltum om de hoek kijken. Hiermee til je je diner moeiteloos naar een hoger niveau. Het bestek is niet alleen heel praktisch maar tegelijkertijd een cruciaal onderdeel van de aankleding. De uitstraling ervan is tijdloos en daarom geschikt om eender welke ambiance te creëren. Bovendien is het vervaardigd van roestvrijstaal en gaat daarom nog jarenlang mee!

Zwiesel 1872

Je laat je gasten toch niet omkomen van de dorst? Natuurlijk niet! Daarom haal je uiteraard de beste wijnen in huis, plus bieren, whisky’s frisdranken en schotel je je bezoekers eventueel zelfgemaakte koffie dan wel cocktails voor. In al deze gevallen kun je op het elegante glaswerk van Zwiesel 1872 rekenen. Dit is meermaals door erkende instanties bekroond en ontving onder andere de Red Dot Design Award! Wanneer je kijkt naar de elegantie, gecombineerd met uitdagende vormen, is dat ook helemaal niet zo vreemd.

Succes met het organiseren van je diner!

Tags: