Schott Zwiesel: dieper in het glas kun je niet kijken!

  • Home
  • Wonen
  • Schott Zwiesel: dieper in het glas kun je niet kijken!

Bekijk het uitgebreide aanbod van Woldring voor de prachtigste glazen die je ieder moment kunt gebruiken om je gasten en jouzelf van een heerlijk drankje te voorzien!

 

Heerlijk, zo’n avondje met vrienden en/of familie! Met allemaal lekkers in huis en een gezellige sfeer kan de middag of avond al niet meer stuk. Bovendien kunnen jullie samen volledig genieten van een heerlijk drankje. Met mate uiteraard, aangezien sommige van je gasten wellicht nog een eind moeten rijden! Hoe dan ook, voor deze aangename gelegenheid haal je natuurlijk je mooiste glazen uit de kast.

Bierglazen

Wie graag een pilsje lust, mag zich een heuse levensgenieter noemen. En ook daarop moet natuurlijk gedronken worden! Het liefst uit één van de schitterende Schott Zwiesel bierglazen, die speciaal voor dit vloeibare brood zijn ontworpen. Iedere soort heeft zijn eigen model en bijbehorende inhoud, zodat je volop van jouw favoriete type bier kunt genieten. Samen met je gasten, natuurlijk! Haal daarom meerdere modellen van deze schitterende glazen in huis.

Paris

Paris when it sizzles! Of wanneer ook maar je favoriete periode is om deze wereldstad te bezoeken. Maar eigenlijk hoef je niet eens de deur uit hiervoor, laat staan een ticket boeken. Dankzij de magnifieke Schott Zwiesel Paris collectie kun je bier, whisky, sap en andere drankjes stijlvol serveren. De elegante doch robuuste glazen met stevige bodem doen het goed in iedere verzameling.

Tossa

Veelzijdigheid is een perfecte manier om de Schott Zwiesel Tossa reeks te omschrijven, om van mystiek nog maar te zwijgen! De donker getinte glazen en karaffen zijn perfect om mee te borrelen, hoewel er ook longdrinks en grappa mee op tafel gezet kunnen worden. What’s your poison? Mocht je het antwoord op deze veelgestelde vraag nog niet weten, dan kom je er dankzij de Schott Zwiesel Tossa collectie gauw genoeg achter!

Basic Bar Selection

Wie München bezoekt, mag de bar van Schumann niet overslaan. Eigenaar Charles Schumann – die achternaam is vast toeval – vormde een team met de ervaren designers van Schott Zwiesel om samen tot de gewilde Basic Bar Selection te komen. Port, bier, wodka of iets anders komt volledig tot zijn recht in dit magistrale glaswerk. Ervaar het nu zelf bij Woldring Porselein!

Mondial

Het proeven van verschillen in wijn is iets dat niet alleen maar gebeurt op basis van het druivennat zelf. Ook de vorm van het glas waarin het gegoten wordt is van belang, evenals de kwaliteit ervan. Maar met Schott Zwiesel Mondial is het onderscheid tussen een glas voor champagne of rode wijn zo gemaakt. Vergissen is onmogelijk met deze schitterende glazen collectie!

Tags: