Opruimen met overzicht? Met opbergboxen natuurlijk!

  • Home
  • Hobby
  • Opruimen met overzicht? Met opbergboxen natuurlijk!

Door het leven heen vergaart een mens een hele hoop spullen die allemaal een plek moeten krijgen. Met de juiste opbergboxen is dat geen enkel probleem!

Zowel kinderen als volwassenen krijgen ermee te maken; rommel. Niet de rommel die je weggooit en ook niet de Rommel die furore maakte als hoofd van het Afrika Korps. Nee, spullen, wellicht zelfs dierbare, die zich op een bepaald moment in een status van chaos en wanorde op een vloer of tafel bevinden. Daar zijn natuurlijk lades en kasten voor uitgevonden. Maar hoe sla je bijvoorbeeld de meest minuscule onderdelen op?

De zaligheid die ‘opbergbox’ heet

Voor alle spullen, klein en groot, bestaan er handige opbergboxen. Hierin kun je spullen bewaren die je misschien liever niet in het zicht wilt zetten. Of juist wel. Zie? Zo veelzijdig zijn ze nou! Bovendien kun je ze in vele soorten en maten bestellen. Labelen is bovendien niet strikt noodzakelijk; de meeste modellen zijn transparant, zodat je direct ziet wat erin zit.

Groot, klein, breed, smal, laag, hoog; je vindt altijd een model van het merk Sunware dat helemaal aan je eisen voldoet.

Kleine onderdelen

Gereedschappen en hobby’s hebben hun eigen manier van ordenen nodig. Gelukkig vind je in de diverse modellen van Erro en DynaPlus precies wat je zoekt. Deze zijn uitgerust met allemaal kleine vakjes. Het grote verschil tussen de opbergboxen van deze twee vooraanstaande merken is dat die van DynaPlus bij aankoop al gevuld zijn met schroeven in diverse soorten en maten. Maar als je die eenmaal hebt op gebruikt, kun je er weer een heleboel andere spullen in kwijt! Schroeven in diverse soorten en maten, bijvoorbeeld.

De Erro boxen zijn bovendien uitgerust met gleuven waarin tussenschotjes geplaatst kunnen worden. Zo kun je de beschikbare ruimte in de box eenvoudig naar wens aanpassen! Bovendien blijft je verzameling van kleine onderdelen op deze manier heel overzichtelijk. Zodra de deksel verzegeld is, kan de inhoud namelijk niet van het ene vakje in het andere terechtkomen!

Tags: