Je canvas in topconditie houden? Baklijst is de oplossing voor jou!

  • Home
  • Wonen
  • Je canvas in topconditie houden? Baklijst is de oplossing voor jou!

Bijzondere gelegenheden of momenten wil je het liefst voor altijd vereeuwigen. Een simpele foto kan voor zoiets wellicht niet goed genoeg bevonden worden. Daarom kan je voor echt iets bijzonders kiezen voor een canvas.

Door te kiezen voor een canvas geniet je van veel voordelen. Aangezien er veel verschillende opties zijn voor het afdrukken van foto’s, is voor iets unieks en bijzonders aan te raden om te kiezen voor een canvas. Hierdoor druk je de mooiste foto’s af om er nog jarenlang van te genieten! De mooiste foto’s moet je daarna wel op een passende manier omlijsten, daarom zijn de baklijsten voor canvas een beste vervolgstap voor jou! Daarom gaan we het vandaag hebben over de verschillende nuttige functies van een baklijst.

Bescherming

De keuze voor een canvas is wel een investering waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Mede door de prijs die je er voor over hebt gehad en de schoonheid van een canvas. Is het aan te raden om een goede bescherming te hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen! Door de kwetsbaarheid van een canvas is een fotolijst al genoeg voor goede bescherming. Zo hoef je bij een verhuizing of een verplaatsing je minder zorgen te maken dat je familiefoto nog heel blijft.

Op maat gemaakt

Elke foto verschilt, en daarom dus ook in grote. Gelukkig kan je altijd een baklijst op maat bestellen. Hierdoor verzeker je jezelf altijd van de juiste omhulling voor je dierbare foto. Bij een baklijst ligt het canvasdoek bij wijze van spreken in een bak. Daar heb je verschillende varianten van. Zo heb je baklijsten waar er wel of geen ruimte zichtbaar is tussen de lijst en het doek. Daarom heb je hier ook nog eens keuze of je wel of geen rand wilt.

Kleur?

Naast een op maat gemaakte baklijst, kan je ook kiezen uit verschillende kleuren. Daardoor kan het doek eenvoudig in je interieur opgenomen worden en nog iets extra’s geven aan het geheel. Hier kan je kiezen voor lichtere uitstralingen of juist voor een donkere intieme gevoel. Bepaal je de kleur graag zelf? kies dan voor een blanke lijst die je kan schilderen.

Kies voor een baklijst voor optimale bescherming en uitstraling!

Tags: