Is jouw woonkamer al klaar voor het najaar?

  • Home
  • Wonen
  • Is jouw woonkamer al klaar voor het najaar?

Mocht je het nog niet door hebben gehad… de zomer van 2019 is helaas tot een einde gekomen. Voor dit jaar geen warme dagen meer en bezoekjes aan zwembaden of het strand. De zomerkleding kan worden opgeruimd en de winterkleding mag onder het stof vandaan worden gehaald. Het najaar is tevens ook de periode dat we steeds meer binnen blijven en zeg nou zelf, wie gaat er nou graag naar buiten met dit koude en gure weer. Maar is jouw woonkamer daar eigenlijk wel klaar voor.

Een knusse bedoeling

Na een lange en koude dag is er natuurlijk niks beters dan aan het eind van de dag thuiskomen in je warme en cozy huis. Buiten waait en regent het flink door maar binnen is het knus en fijn dus daar stoor jij je helemaal niet aan. Maar hoe maak je, je huis nou zo knus en cozy voor deze dagen? Er zijn een aantal aspecten die daar een grote invloed op kunnen hebben. Dit zijn bijvoorbeeld je meubels en je accessoires maar ook je vloer. En deze wordt nogal eens vergeten. Wist je dat de indruk van een ruimte voor bijna de helft wordt bepaald door je vloer? Een vloer kan de sfeer in een kamer echt maken of breken maar wat zijn nou eigenlijk de beste vloeren voor dit najaar?

De trends rondom de vloeren

Trends zijn zo veranderlijk als het weer en als je denk dat je het door hebt is er waarschijnlijk alweer een andere trend in aantocht. Toch zijn er bijvoorbeeld bepaalde vloeren die zich ook wel tijdloze klassiekers mogen noemen. Deze vloeren komen op een of andere manier telkens weer terug in de woontrends en met deze vloeren zit je dus eigenlijk ook altijd goed. Maar welke vloeren zijn dit? De eerste vloer die zichzelf een tijdloze klassieker mag noemen is de ouderwetse vissengraatvloer. We hebben al een zijn niks meer gehoord van deze vloer maar zien het dit najaar toch weer veelvuldig terugkomen in alle woonbladen. De vloer heeft een patroon wat heb ontzettend leuk maakt maar in een warme kleur is het de perfecte vloer om van jouw woonkamer een cozy plek te maken. Nog zo’n vloer die zichzelf tot de tijdloze klassiekers mag noemen is de vloer van natuursteen. En vergis je niet, natuursteen is meer dan allemaal maar marmer. Voeg er nog wat vloerverwarming aan toe en jij wilt dit najaar niks liever meer dan thuiskomen en thuis blijven.
Dus, is jouw woonkamer al klaar voor het najaar?

Tags: