Is jouw slaapkamer al ready voor aankomend seizoen?

  • Home
  • Wonen
  • Is jouw slaapkamer al ready voor aankomend seizoen?

Je zult het vast wel gemerkt hebben! De zomer is helaas echt voorbij. Afgelopen weken kelderde de temperaturen af en toe al onder de 10 graden en de zon laat zich ook nog maar weinig zien. Eerlijk gezegd vinden wij het buiten maar niks met die koude en gure weer. Lekker knus binnen zitten is meer iets voor deze tijd maar is jouw slaapkamer daar eigenlijk wel klaar voor? In dit blog een aantal leuke inspiratie ideeën waarmee jij jouw badkamer klaar stoomt voor de koudere dagen.

Een nieuwe kleur op de muur

Afgelopen zomer heb jij jouw slaapkamer misschien een beetje verwaarloosd en we geven je ook zeker geen ongelijk. Het was namelijk ook veel te lekker weer om binnen te zitten. Heel veel meer dan slapen hoeft dan natuurlijk ook niet in je slaapkamer. Maar met de koudere dagen is er natuurlijk niks fijners dan na een lange, koude dag heerlijke je warme bedje in te kruipen met een goede film of serie. Dan is het natuurlijk wel zo leuk als de omgeving waar je, je in begeeft ook een beetje leuk is om naar te kijken. Een nieuwe kleur op je muur kan daar al heel veel aan bijdragen. De trends voor de slaapkamer dit jaar draait vooral om warme en zachte kleuren en laat dat nou perfect zijn voor die koudere maanden. Met donkerblauw of donkergroen zit je sowieso goed maar wil je het geheel liever iets zoeter en zachter? Kies dan voor een warme gele of oranje kleur zoals “Spiced Honey”. De kleur schijnt het dit seizoen helemaal te zijn!

Een nieuwe patroon op de vloer

Naast een nieuw kleurtje op de muur kan een nieuw patroontje of de vloer natuurlijk ook geen kwaad. En we hebben het expres niet over de kleur, want iedere kleur is in je slaapkamer geoorloofd. Mist jij het maar mooi vind en het mooi aansluit bij de rest van je kamer. Wat wel ontzettend in is dit seizoen, zijn patronen op de vloer. Dit kunnen patronen in de vloer zijn maar ook patronen die met een vloer zijn gelegd. Ik weet niet of je ooit hebt gehoord van de vissengraatvloer? Deze heeft een zigzaggend patroon en ziet er ongelofelijk gaaf uit. Daarnaast is het ook nog eens simpel te leggen met laminaat en zijn er ontzettend veel variaties op dit patroon bedacht. Heb jij echt twee linkerhanden? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan voor laminaat, inclusief leggen. Er zijn bedrijven die dit als gratis service erbij hebben.

Een nieuwe print op je bed

En last but not least, een nieuw printje op je bed. Om het geheel helemaal af te maken kan een nieuw dekbedovertrek natuurlijk niet ontbreken. Wat betreft de trends voor de accessoires voor de slaapkamer, bloemenprint zijn helemaal in dit seizoen. Het ziet er niet alleen super leuk uit maar je haalt ook nog een beetje zomer in huis.

Tags: