Hét verpakkingsmateriaal voor in uw arsenaal!

Heb jij verpakkingsmateriaal nodig voor een bepaalde klus? Je kunt het zo gek bedenken en het bestaat! Bonsema Verpakking helpt jou met jouw klus die geklaard moet worden. Heb je verhuisdozen nodig voor het verhuizen van je bedrijf? Geen probleem. Heb je bedrukte enveloppen nodig voor je webshop? Wederom, geen probleem!

Marketingtool

Veel mensen zien een verpakking alleen als verzendmateriaal en dat is zo gigantisch zonde. Het is namelijk de perfecte marketingtool. Als iemand een pakketje van je ontvangt is het juist mooi om ze nog eens aan je merk te laten herinneren op een goede manier. Zo houden ze je mooie verpakking ook nog in het achterhoofd. Neem nou Coolblue als voorbeeld. Iedereen weet zo ongeveer hoe hun dozen eruitzien. Dit omdat ze zoveel in de verpakking en branding van hun merk hebben geïnvesteerd. Bij Bonsema Verpakking kun je voor een kleine hoeveelheid bedrukte dozen bestellen in het hele land. Dus als je een kleine webshop bent kun je hier ook gewoon terecht!

Flexibel

Hoe mooi is het als jij nou precies de verpakking kunt krijgen zoals jij hem in gedachten hebt? Bij Bonsema Verpakking willen ze graag al die zorgen uit je handen nemen, zodat jij je volledig kunt richten op de dagelijkse gang van zaken voor je bedrijf! Ze zijn dus bereid om je verpakking volledig te customizen naar jouw wens én in de hoeveelheid die jij nodig hebt. Dat noem ik nou service! Bonsema Verpakking zit in Groningen, maar dat betekent niet dat ze alleen verpakkingen in Groningen leveren. Ze leveren namelijk waar jij wilt in Nederland.

Meer dan verpakkingen

Bonsema Verpakking is meer dan alleen verpakkingen. Zo leveren ze ook allerlei soort tape, machines, zakken, gereedschap, hoezen en omsnoeringsmateriaal. In principe alles om het transport van uw goederen zo goed mogelijk te laten verlopen. Je kunt zelfs je tape laten bedrukken! Zo maak je je verpakking al helemaal af.

Tags: