De beste energie aanbiedingen online afsluiten

De maandelijkse energierekening is een van de belangrijkste terugkerende kostenposten voor Nederlandse gezinnen. Het is dan ook fijn als je hierop kunt besparen. Veel gezinnen weten het niet, maar betalen te veel voor gas en stroom. Dat komt omdat ze ooit een energiecontract hebben afgesloten, en hier nooit weer naar om gekeken hebben. In de praktijk werkt het niet zo dat loyale klanten worden beloond door de energiemaatschappij. Juist klanten die jaarlijks overstappen naar een nieuwe maatschappij zijn het goedkoopste uit. Dat komt door de hoge welkomstbonussen en kortingen waarmee energieleveranciers stunten om nieuwe klanten te trekken.

De beste energie aanbiedingen via Energiehunter.nl

Wil jij ook minder betalen voor gas en stroom? Dan kan je natuurlijk allereerst kijken naar energiebesparende maatregelen. Immers, gas en stroom die je niet verbruikt wordt ook niet in rekening gebracht. Beperkt dus je energieverbruik. Zet apparaten echt uit in plaats van in de standby-modus, douche niet te lang, isoleer je woning en wek indien mogelijk zelf stroom op met zonnepanelen. Voor de gas en stroom die je dan nog verbruikt zoek je een zo goedkoop mogelijke energieaanbieder. Dit kan heel makkelijk via de vergelijker van Energiehunter.nl. Via deze website vind je de beste energie aanbiedingen.

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Geef je geschatte verbruik op
  3. Kies eventueel voor groene stroom
  4. Kies de gewenste contractduur (kies voor 1 jaar met vast tarief)
  5. Je vindt nu meteen alle energiemaatschappijen. Inclusief de prijs per maand. Standaard staat de goedkoopste leverancier bovenaan
  6. Kies de goedkoopste leverancier en sluit het contract eenvoudig online af

Heel eenvoudig overstappen van energieleverancier

Veel mensen hebben geen zin om over te stappen omdat ze denken dat overstappen veel gedoe is. Het tegendeel is waar. Overstappen van energie aanbieder is vandaag de dag juist heel eenvoudig. Ben je contractvrij? Dan kan je gewoon een contract afsluiten bij de nieuwe maatschappij. Jouw nieuwe leverancier zorgt er vervolgens voor dat het oude contract netjes wordt opgezegd. Op de ingangsdatum van het contract krijg je gas en stroom van jouw nieuwe leverancier. Hier merk je verder eigenlijk niets van. Alleen dat je energierekening omlaag gaat!

Tags: