Hef het glas en geniet! Kies uit het mooiste glaswerk

  • Home
  • Wonen
  • Hef het glas en geniet! Kies uit het mooiste glaswerk

Een gezellig samenzijn en het vieren van een mijlpaal is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende drank. Kies dan ook voor topkwaliteit glaswerk om te kunnen proosten!

Drinken en klinken doe je uiteraard het liefste in stijl. In sommige gevallen zijn speciale glazen zelfs nodig om van bepaalde dranken te kunnen genieten zoals ze bedoeld zijn. Wijnen bijvoorbeeld, waaronder champagne. De vorm van het glas is bepalend voor het behoud van de smaak. Gelukkig heeft Woldring een zeer breed assortiment waarin je glaswerk van de hoogste kwaliteit vindt! Om je een beetje op weg te helpen met het maken van een keuze, hebben we enkele kwaliteitsmerken hieronder uiteengezet.

Ritzenhoff

In veel films komt de vraag What’s your poison? naar voren. Oftewel, wat is jouw favoriete – alcoholische – drank? Wat daarop ook maar het antwoord is, je kunt er prat op gaan dat het geschonken kan worden in één van de vele creaties uit de koker van Ritzenhoff. Of je nu de vrolijk gekleurde My Darling koffiebekers wilt serveren aan je gasten of wilt klinken met de uitzonderlijke Champus Next champagneglazen, bij Woldring ben je aan het juiste adres om sfeer te creëren aan zowel de diner- als de koffietafel.

Riedel

Wil je er zeker van zijn dat de wijn die je schenkt de juiste temperatuur en smaak behoudt? Wij bij Woldring ook! Ga dan ook niet voor half (glas)werk. En dat hoef je ook helemaal niet wanneer je voor Riedel creaties gekozen hebt. Van bolle glazen voor rode wijn tot flutes voor champagne, dit kwaliteitsmerk voorziet je van alles wat je nodig hebt. En dan hebben we het nog niet over het prachtige design ervan gehad! Met simpele doch uitdagende ontwerpen kies je telkens voor glazen die in ieder interieur passen.

Nachtmann

Al bijna tweehonderd jaar lang is er een Duitse fabrikant die zichzelf keer op keer blijft bewijzen. Nachtmann is al sinds 1834 actief en levert sindsdien alleen maar topprestaties af! Het maakt niet uit of je nu zin hebt in een kalmerende tumbler vol met whisky of een verkoelend glas water; jij vraagt, Nachtmann draait! Heb je bovendien al naar de schitterende sculpturen van dit merk gekeken? Ze zorgen ervoor dat je glazen ook eyecatchers zijn wanneer je ze in of op een kast tentoonstelt!

Tags: