De vijf meest verkochte kantoorartikelen

Misschien begin je net je eigen bedrijf en wil je weten wat je zeker moet hebben op kantoor of misschien vraag je je eigenlijk al heel lang af wat nou de vijf meest verkochte kantoorartikelen zijn. Goed nieuws: als je verder leest kom je daar eindelijk achter! We hebben de specialisten van kantoorartikelenexpress.nl gevraagd wat nu het meest verkocht worden in deze branche!

1: Het kopieerpapier

In welke branche je nou kantoorwerk verzet: een flinke voorraad kopieerpapier is nooit verkeerd.  Het komt immers altijd wel op en daarbij is er altijd wel een collega die het papier voor andere doeleinden (zoals creatieve uitspattingen) gebruikt. Kopieerpapier: je hebt er nooit genoeg van en het staat dus ook met stip op nummer 1 van de meest verkochte kantoorartikelen.

2: De permanent marker

Uiteraard, de permanent marker mag niet ontbreken in deze lijst. Op elk kantoor te vinden, of eigenlijk niet. Ze zijn nogal klein en je laat ze misschien net iets te makkelijk slingeren, waardoor je weer op zoek moet naar een andere. Naast dat ze veel gebruikt worden, is dit misschien ook wel de reden dat dit 1 van de meest verkochte kantoorartikelen is.

3: Whiteboards

Het is niet verstandig om met de eerdergenoemde permanent marker hierop aan de slag te gaan, maar handig is een whiteboard wel. Het voordeel van een whiteboard is dat je alles uit kan vegen zodra je het niet meer nodig hebt.

4: De perforator

Ze zijn er in verschillende varianten, maar de 2gaatsperforator is toch wel de favoriet en staat dan ook in de top vijf van de meest verkochte kantoorartikelen.

5: Mappen en insteekhoezen

Uiteraard moet je al je geprinte, beschreven en netjes geperforeerde papieren ergens kwijt. De ringbanden, mappen en insteekhoezen verdienen dan ook een plekje in deze top 5. Misschien niet het eerste wat in je opkomt wanneer het om kantoorartikelen gaat, maar zeker noodzakelijk om aan te schaffen.

De bevoorrading

Nu je duidelijk hebt welke artikelen het meest verkocht worden, weet je wat je de eerstvolgende keer in moet slaan. Als je slim bent koop je alles in 1 keer bij een gespecialiseerde webshop die alles op het gebied van kantoorartikelen aanbiedt, vaak nog voor een scherpe prijs ook. Zo heb je alles wat je nodig hebt in 1 keer binnen!

Tags: