De functionele en esthetische voordelen van aluminium lekdorpels

  • Home
  • Wonen
  • De functionele en esthetische voordelen van aluminium lekdorpels

Heeft u belangstelling om uw pand te renoveren met duurzame dak- en gevelbekleding? Aluminium wordt al vrij lang toegepast in de bouw. Aluminium lekdorpels voeren regenwater betrouwbaar af en geven uw gevel een unieke uitstraling. Tevens zijn ze ook duurzaam. Vanwege de corrosiebestendige eigenschappen van aluminium gaat het ontzettend lang mee. Hierdoor hoeft u aluminium lekdorpels niet noodzakelijk iedere week schoon te maken. Na het plaatsen heeft u er dus heel lang geen omkijken meer naar.  Een van de vele voordelen van aluminium lekdorpels is dat het vuil eenvoudig kan afstromen. Hierdoor hoeft u uw gevel minder vaak te reinigen.

Corrosiebestendig en duurzaam!

Aluminium is corrosiebestendige metaalsoort die duurzaam is en oneindig veel mogelijkheden biedt. In Eindhoven wint aluminium de laatste paar jaren behoorlijk wat populariteit in de bouwsector. Niet voor niets wordt dit metaal al jarenlang gebruikt in de luchtvaart en ruimtevaart. Waar staal geverfd moet worden om zich te beschermen tegen corrosie is dat niet nodig bij aluminium. Hier vormt een natuurlijke anti-roest laag. Dit zorgt ervoor dat het materiaal slechts af en toe gereinigd dient te worden. Aluminium kan tevens ook prima worden gerecycled waardoor het ook een milieuvriendelijke oplossing is.

Laat uw muren moderner ogen!

Heeft u belangstelling om uw schutting of tuinmuur moderner te laten ogen terwijl u het ook beschermt tegen regenwater? Kies er dan voor om een aluminium muurafdekprofiel te plaatsen! Muurafdekprofielen zorgen ervoor dat zelfs een antieke muur modern kan ogen. U kunt er ook voor kiezen om het te anodiseren. Uw muur krijgt daardoor een unieke uitstraling. Dankzij het anodiseer proces is het ook extra bestendig tegen weersomstandigheden en kunt u nog langer met uw aluminium muurafdekprofielen doen.

Ga naar een gespecialiseerde dakgroothandel!

In Nederland zijn raamdorpels en muurafdekprofielen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze zorgen namelijk voor dat hemelwater niet in uw gevel terecht kan komen. Aangezien er in Nederland toch behoorlijk wat regen kan vallen kan er zonder raamdorpels of muurafdekprofielen vocht ontstaan. Dit kan vele nadelige gevolgen hebben voor uw muren waardoor het aardig wat op kan lopen in de kosten. Bent u opzoek naar een bedrijf die op maat gemaakte muurafdekprofielen of raamdorpels voor u kan leveren? Ga naar een gespecialiseerde dakgroothandel bij u in de buurt. Zij hebben de expertise en de gereedschap in huis om er een mooi product van te maken.

Tags: