De 5 beste bureaustoelen van 2019

Iedereen heeft er 1, misschien zit je er op dit moment wel op: de bureaustoel. We zijn nog niet zo heel diep het jaar in, maar hier is ‘ie alvast: een lijstje met de 5 beste bureaustoelen van 2019. Handig voor als je binnenkort een nieuwe nodig hebt.

1: Giroflex 64

Deze stoel is 1 van de bestverkochte bureaustoelen wereldwijd. Dit is uiteraard niet zonder reden, want de stoel is comfortabel, maar ook ergonomisch. Je kan de stoel namelijk aanpassen naar jouw wensen, zodat de stoel past bij jouw lichaam. Daarnaast is de stoel beschikbaar in verschillende groottes. Geen goedkoopje, maar er zijn duurdere stoelen te vinden en daarom staat de Giroflex 64 op nummer 1. Gelijk aanschaffen? Bij www.bureaustoelexpress.nl vind je de Giroflex (en nog enkele andere stoelen uit deze top vijf).

2: De Herman Miller Aeron

De stoelen van Herman Miller zijn al jaren populair met de Aeron als kopstuk. Het is een stoel met een prijskaartje, maar je krijgt zeker waar voor je geld. De stoel is recent opnieuw ontworpen en past zich volledig aan naar jouw lichaam.

3: Interstuhl Airpad

De Airpad van het merk Interstuhl staat op nummer 3. Ook deze stoel is helemaal ergonomisch. De beweging van de stoel is driedimensionaal en beschikt over 4D-armleggers. De stoel is vrij prijzig, maar wat je ervoor terugkrijgt, is de prijs zeker waard.  

4: Giroflex 353

Ook op plek 4 staat een stoel van Giroflex. Deze stoel is een simpeler model stoel van het merk en is daarmee een betaalbare stoel. Zowel de rugleuning als de zitting bewegen mee met de persoon. Naast betaalbaar en ergonomisch is de stoel ook nog eens milieuvriendelijk. Een prima stoel dus!

 

5: De Interstuhl Everly Chillback

Nog net binnen de top vijf, de Interstuhl Everly Chillback. Dat maakt dat Interstuhl net als Giroflex, met twee stoelen in onze top vijf beste bureaustoelen staat. De Everly Chillback heeft een gestoffeerde dunne schuimlaag die de rug goed ondersteunt, ook heeft de stoel 3D-armleggers. Deze stoel is een stukje goedkoper dan de andere stoelen.

Tags: