Mouwlengte 7 lekker lang en voor ieder seizoen

  • Home
  • Kleding
  • Mouwlengte 7 lekker lang en voor ieder seizoen

Bij Mouwlengte7.com vind je een zeer uitgebreide collectie aan Mouwlengte 7. Ben je opzoek naar een Regular fit, Modern fit of een Tailored fit dan is er altijd heel veel keus. Voor de heerlijke zonnige dagen maar sowieso in alle seizoenen vind je een uitgebreide nieuwe keuze. Ben je op zoek naar een overhemd met extra lange mouwen dan ben je bij Mouwlengte 7 aan het juiste adres. Er is ook voor elke gelegenheid of zelfs elk moment van de dag een overhemd te verkrijgen. Of je nu op zoek bent naar dress overhemden of vrije tijds overhemden. Ongetwijfeld zal er een mooi overhemd met Mouwlengte 7 voor je bij zitten.

Een overhemd combineren met warm vest

Wat een heerlijk gevoel wanneer je een overhemd aantrekt dat nieuw is. Een overhemd wat heerlijk fris ruikt, lekker zit en goed valt. Wat kun je stralen als je hierin naar je werk of een party gaat. Maar ’s avonds kan het nog wat frisjes zijn. Dan kun je een overhemd prachtig combineren met een lekker warm vest. Lekker met een rits dan hoef je het vest niet telkens over je hoofd aan en uit te trekken. Ook bij het aanschaffen van een vest let je op de beste kwaliteit. Het beste combineren de vesten in neutrale kleuren. Gebreide vesten kun je zowel casual als zakelijk dragen.

Overhemden en manchetknopen

Een nette, formele uitstraling zie je met overhemden met een dubbele manchet. Voor een belangrijke vergadering of een speciaal evenement is dit helemaal perfect. Om het plaatje helemaal compleet te maken combineer je een overhemd met dubbele manchet met een mooi strak pak en leren luxe schoenen. Zo nu kun je dus echt voor de dag komen. De dubbele manchet is zeer geliefd bij de mannen en daarom vindt je hierin een ruim assortiment aan overhemden in.

Tags: