Liefling een stijlvol en modieus overhemd

Veel mannen herkennen het probleem dat je een lekker overhemd hebt dat op enig moment versleten is en dan niet meer vervangen kan worden door zo’n zelfde hemd. Dat speelt vooral mannen parten die niet met elke modegril meegaan. Dus als het wat modieuzer mag zijn, kan het vervangen van een prettig overhemd een hele klus worden. Dat verandert nu. Liefling overhemden is een nieuw Nederlands overhemden merk. De collectie is gebaseerd op het ‘never-out-of-stock’ principe.  Liefling overhemden doen niet aan snel wisselende collecties. Als een bepaald overhemd jouw favoriet is dan zit  voor altijd in de collectie. Dit zijn de woorden van de oprichters.

Jouw favoriet

Het merk wil het kopen van overhemden weer simpel maken. Liefling betekent letterlijk jouw favoriet. Een overhemd waar je op kan vertrouwen. Na een succesvolle lancering in de winkel is nu ook de landelijke webshop Liefling.com geopend. Liefling biedt een complete basis collectie van premium overhemden, geweven met de best beschikbare stoffen. De pasvorm geoptimaliseerd om bij elke maat mooi aansluitend op het lichaam te zitten. Liefling noemt dit: ‘tailored fit’. Uniek is ook de grote collectie ‘one piece collar’ overhemden. Deze hebben een boord dat uit één stuk gesneden is. Deze kraag geeft een schitterend effect aan het overhemd. Het is uitermate geschikt wanneer geen das gedragen wordt. Daarnaast biedt het merk een grote collectie overhemden met moderne cut away boord. Zo’n weggesneden kraag perfect voor zowel zakelijke als casual overhemden.

Business overhemden

In elk seizoen zie je de business overhemden in verschillende keuzes terug komen. Business overhemden te vinden met een luxe uitstraling en prachtige kwaliteit. Business overhemden kun je krijgen in verschillende pasvormen en maten. Een business overhemd vindt je eigenlijk altijd in een gangbare kleur. Dit is erg prettig voor de zakelijke man.